MO OSHA 10-hour Training Construction Industry



Presented by Flint Walton and Mark Woodward from Missouri Employers Mutual
Hosted by Missouri Chamber of Commerce



Do you have employees who need OSHA 10-Hour Construction Industry Outreach Training? This program is designed for them. Make safety your top priority!

Register
 
Day 1

8:00 AM – 9:00 AM – Introduction to OSHA (1 Hour) (Hour 1)
9:00 AM – 10:00 AM – Hand and Power Tools (1 Hour) (Hour 2) (Focus 4)
10:00 AM – 10:15 AM – Break 1 (15 Minutes)
10:15 AM – 11:15 AM – Struck-By (Hour 3) (Focus 4)
11:15 AM – 12:15 PM – Caught In Between (1 Hour) (Hour 4) (Focus 4)
12:15 PM – 12:45 PM – Break 2 (30 Minutes) (Lunch)
12:45 PM – 1:45 PM – Health Hazards in Construction (1 Hour) (Hour 5) (Focus 4)
1:45 PM – 2:45 PM – Personal Protective Equipment and Health Hazards (Hour 6) (1 Hour)
2:45 PM – 3:00 PM – Break 5 (15 Minutes)
3:00 PM – 4:00 PM – Confined Spaces (Elective) (1 Hour) (Hour 7)
 
Day 2

8:00 AM – 9:00 AM – Fall Protection (Hour 8) (1 Hour)
9:00 AM – 10:00 AM – Fall Protection (30 Minutes) Excavations (30 Minutes) (Hour 9)
10:00 AM – 10:15 AM – Break 2 (15 Minutes)
10:15 AM – 11:15 AM – Excavations (30 Minutes) and Electrical (30 Minutes) (Hour 10)
Conclude at 11:15 AM.

Space limited to 40 participants.

Registration: $150